Omdömen

3.2
Baserat på 18 omdömen och 162 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
14 jun 2023

En mycket bra skola!

En mycket bra skola som ställer krav på både elever och föräldrar. Tydlig pedagogik och bra läroplan där man vill att eleverna ska utvecklas och få en adekvat utbildning för att gå vidare o lyckas i livet. Lärarna är mycket engagerade och duktiga och den kristna värdegrunden är inte främst i fokus utan det är upp till varje elev hur mycket fokus man vill lägga på den.
En skola som jag varmt rekommenderar!
Föredetta elev
30 maj 2023

Finns en del förbättringsmöjligheter

Lärare favoriserar elever och detta påverkar hur de lär ut till varje enskild elev. Är du favoriserad kommer du ha fler fördelar och lärarna kommer hjälpa dig mer för att nå bättre resultat. Är du mindre omtyckt kommer du få mindre hjälp. Personalen på skolan ser inte klasserna och arbetsmiljön utan stöttar mobbning och tittar åt ett annat håll när det sker och därefter förnekar om det är någon ”mer omtyckt” elev av lärarna som utsätter andra barn för mobbning. Har din familj god ekonomi kommer sannerligen barnet behandlas därefter. Lärarna är okapabla till att se varje elev som en egen individ, de undervisar hela klassen, vilket gör det mycket svårt för vissa elever som möjligtvis skulle behöva en annan pedagogik av lärarna.
Elev
16 maj 2023

Helt ok skola

Asså helt okej skola. Lärarna är ganska dåliga och vissa ganska bra, eleverna dock är jätte ohyfsade.
Elev
30 apr 2023

Hyfsad skola

Skolan är hyfsat bra. Man får en bra förberedelse inför gymnasietiden. Lokalerna är ganska slitna och dåliga, men lärarna är snälla och maten är bra jämfört med andra skolor. Korridorerna är trånga med dålig belysning. Ventilationen är dock fixad nu, så man friteras iallafall inte längre.

Snart slutar jag 9:an och slipper den här skolan. Den passar dig med motivation för skolan. De är hårda men rättvisa med betygen.
Kämpa på! Jag tror ni kommer tacka skolan efteråt:)
Elev
29 apr 2023

Katarinaskolan

Oftast bra undervisning, dåliga lokaler, bra mat, vissa skumma lärare, behandlar mobbning, droganvändning etc dåligt/inte alls, ingen skolgård
Elev
26 apr 2023

Lärare wow, elever meeeeh

Skolan är trevlig. Lärarna är välutbildade och man lär sig mycket på varje lektion. Eleverna på skolan kan man dock ifrågasätta. Vissa är praktiskt taget djur men det är inte skolans fel, det är föräldrarnas fel, I guess. Men det är såååå ikoniskt med de olika namnen på klasserna och lokalerna. Man bara wow this school is so creative!
Föredetta elev
15 feb 2023

Unik skola med unika elever

Superfina lärare och människor. De flesta är lite skumma men det är charmen med skolan. Extrem skolanda som ger en fin sammanhållning i klassen, dock stor rivalitet mellan olika klasser (som oftast är väldigt roligt).
Föredetta elev
4 maj 2022

Inte superbra

Vissa lärare bryr sig inte ett dugg om barnen, dock så finns det några få fantastiska lärare! Mycket orättvisa och olika behandling vid kön vilket jag märkte i klassen jag gick i. De dåliga lärarna var inte ett dugg sympatiska och gjorde något mot orättvisa eller mobbning.

Inte en vibe, 2/5
Föredetta elev
16 aug 2021

Rekommenderas INTE

Svårt att få betyg i detta skolan och som leder till att det blir svårare att komma in i de önskade program senare i gymnasiet. Ledningen är oseriös och tar inte mobbning och trakasserier på allvar, då renovering och samla pengar kommer först än elevens hälsa och mående. Om ni har tur så hamnar ni hos en bra mentor och i ett lugnt klass annars är det rent helvete. Rekommenderas INTE 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
Föredetta elev
2 nov 2020

Akademikerbarn

Rent läromässigt en utmärkt skola, men sett till alla akademikerbarn; inte lika gedigen. Det skiljer sig givetvis från klass till klass men generellt bortskämda, självcentrerade, ignoranta ungar. I fråga om respekt och trivsel var skolans agerande närmast katastrofalt. Varken lärarna eller skolan tog något som helst ansvar för den typen av problem, och det ledde naturligtvis till en normalisering av oacceptabla beteenden i termer av blickar, skitsnack med mera. Atmosfären ledde i sin tur i hög utsträckning till psykisk ohälsa och osäkerhet. Det sågs mellan fingrarna, men talades å andra sidan gärna om skolans goda rykte.


Jag ser från tidigare kommentarer att det skulle påtvingas bön och kristendom är däremot helt och hållet falskt. Bönen är frivillig, och jag som ateist har inte på något sätt tvingats till bön eller kristendom.

Sammantaget vet jag inte om jag skulle rekommendera skolan eller inte. Det beror nog mycket på hur du som är som person och i vilken klass du hamnar. Mina år på skolan var stundvis ett rent helvete, men nu i efterhand är jag tacksam över de lärdomar det givit mig. Dels i fråga om kunskaper inför gymnasiet, men likväl allt jag lärt mig av att få hantera mina klasskamrater. Det jag tog mig igenom gjorde mig så mycket starkare.
Elev
20 sep 2020

Jättefin skola!

Super bra skola med trevliga elever och lärare! Tillskillnad från många andra skolor, känner man sig trygg och alla accepterar varandras åsikter. Inget krav på att vara kristen, även muslimer och ateister går här, men skolan bygger på kristen värdegrund - alltså att alla är lika värda. Maten är inte den bästa, men har blivit betydligt bättre. Man blir välförbredd på vidare studier, och man får även möjlighet att läsa ett extra modernt språk, vilket ökar språkförståelsen. Väldigt bra lärare som gör sitt yttersta för att lära ut på ett roligt och utvecklande sätt, sen är såklart vissa lärare bättre en andra. Rekommenderar Katarinaskolan för alla!
Elev
14 sep 2020

börja på en annan skola

rekommenderar verkligen inte. skicka inte era barn hit.
okej skola, med bra lärare för det mesta.
respekterar dock inte allas rättigheter och kan förekomma taskiga kommentarer från lärare.
Elev
7 aug 2020

BÄSTA SKOLAN

Alltså jag tycker att detta är en superbra skola! Lärarna är superbra och tar sig tid för varje elev och även lokalerna är mysiga. Framförallt sticker denna skola ut lite, det är kul och speciellt med de olika klassnamnen osv. Rekommenderas!
Elev
9 maj 2020

Bra skola

Jag har lärt mig så mycket här! Alla lärare är trevliga och hjälpsamma och det är en trevlig miljö och snäll rektor.
Elev
21 dec 2019

Mycket bra skola!

Jag tycker skolan är jättebra! Man lär sig mycket och lärarna bryr sig verkligen. Jag tror att i de flesta klassen får man vara sig själv och bli accepterad. Om man har svårt i något ämne får man extra hjälp så man ska bli godkänd. Toppen skola! Rekommenderar verkligen!
Elev
21 dec 2019

Very nice

Bra skola man lär sig mycket och lärarna har tid för varje elev. Suger att vi inte har skoldatorer och ta hem. Maten är bra. Lärarna är trevliga.
Elev
10 dec 2019

Vissa bra lärare och vänner men inte så många

Jag tycker den är ganska dålig
Dålig mat dåliga vänner dåliga lärare dåliga lokaler m.m
Elev
3 dec 2019

SKICKA INTE HIT ERA BARN.

Den här skola vill jag absolut inte rekommendera. Jag själv går på denna skola just nu. Man får aldrig den hjälp man behöver. Lärarna är ganska taskiga. Vår nykomna rektor är hemsk hon tänker bara på sig själv. Varje måndag MÅSTE vi be till gud. Om MSN inte gör det så kan man få en utskällning. Även fast man inte är kristen/katolik. Som sagt skicka INTE hit era barn.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen