Omdömen

3.4
Baserat på 12 omdömen och 90 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
4 maj 2023

Som vilken skola som helst!

Mycket fina lokaler och toaletter (nyrenoverat)! De flesta lärarna är trevliga och lär ut på ett bra sätt. Dock händer det att lärarna inte ”ser” vad som händer, det kan vara tex mobbing eller respektlösa elever! Men annars bra skola!
Elev
9 nov 2022

samhällbeteende

väldigt bra!

väldigt bra skola, det märks att alla lärare bryr sig om eleverna väldigt mycket! de har alltid tid för eleverna att hjälpa till och prata. fina och stora lokaler
Elev
5 nov 2022

Samhälle

Bra skola

The school is excellent. The teachers are dedicated to their job and have relationship with their students. The food is well cooked and there’s enough for everyone. I like the school.
Elev
5 jan 2021

Bra skola!

Bra scheman och lärare. Man skapar relation med lärarna och får verkligen den hjälp man behöver. Lärarna engagerar sig för att skolgången ska vara bra, och att man ska trivas. Man får hjälp om man behöver det, och även utmaningar och feedback hur man ska utvecklas om man behöver det. Snabb återkoppling efter prov där man också får veta vad man behöver träna mer på. Skolmaten är inte lika bra dock, men bra att skolan ligger precis vid resecentrum.
Elev
19 dec 2020

Bra skola!

Relativt små lokaler men man känner gemenskapen! Folk är trevliga och lärarna ger återkoppling fort efter prov och de engagerar sig mycket för att kunna förbättra elevers betyg (i alla fall av de lärare jag har/haft). Maten skulle definitivt kunna vara bättre, men den funkar för mig. Dock har jag bara gått sedan skolstart, så mycket kan förändras på två år.
Föredetta elev
11 nov 2020

Sämsta skolan jag har gått på

Absolut den sämsta skolan jag någonsin gått på. Har aldrig mått så dåligt som på min tid på Klara. Lärare och skolledning som inte gör något och är totalt oengagerade. Så många elever per lärare att även de lärare som faktiskt bryr sig inte har tid att hjälpa alla. Skolmaten var hemsk, hittade allt från kryp till mögel i maten. Mobbning var hemsk, folk ropade glåpord i korridorerna varje dag. Lokalerna är dessutom hemska och absolut inte anpassade för att driva en skola. Arbetsron var icke existerande för att lärarna aldrig orkade säga till.
Elev
20 sep 2020

Ekonomiprogrammet år 1

Har gått där sen skolstart så inte så länge, men mitt tips är att bilda er en egen uppfattning, gå elev för en dag osv och fråga andra elever på skolan. Vissa lärare är enligt mig jättebra och vissa andra inte lika bra, det kan vara trångt i korridorerna när man ska gå till ett klassrum och liknande. Men lokalerna är fräscha tycker jag och Klara är en lagom stor skola enligt mig, en bra sak är att det finns pooltider om man behöver extra hjälp med ett ämne. Skolmaten är inte den bästa, men den kan vara god ibland. Men jag har som sagt inte gått här så länge.
Föredetta elev
29 maj 2020

Bästa 3 åren

En skola med fantastiska lärare, där ens behov blir tillgodosedda. Bra relationer mellan lärare och elev, som ger dig chansen att utvecklas utifrån dina egna förutsättningar.
Föredetta elev
19 maj 2020

Sök inte hit

Säger precis som andra tidigare sagt, kom inte till klara. Sämre skola och skolledning är svår att hitta. Inomhusmiljön är hemsk. Det går knappt att mötas två personer i korridorerna för att det är så trångt. Lokalerna är absolut inte anpassade för en skola.

Lärarna favoriserar sjukt mycket och ger alldeles för snälla betyg för det mesta. Finns alldeles för få lärare per elever på klara vilket innebär att inga lärare har tid för att hjälpa till på individ-nivå. Framförallt så är stämningen på klara hemsk. Det är mobbning överallt och du kan knappt gå en sekund utan att folk skriker glåpord efter varandra i hallen. Har aldrig mått så dåligt som jag gjorde där.
Elev
16 feb 2020

Trevlig, liten skola

Ett litet och tryggt gymnasium
Föredetta elev
21 jan 2020

Värdelös skola! Välj annat.

Rektorn bryr sig inte om eleverna. Hon har aldrig tid. Har 2 ansikten. Snackar bakom din rygg.

Lärarna vill inte hjälpa elever nå högre än betyget E. Många lärare saknar självinsikt. Lärarna bedömer texter olika. Trånga lokaler, dålig skolmat. Som friskola, har dem stort vinstintresse.

Varken lärare eller ledning tål kritik. Alla visar bara taggarna utåt. Lärarna har alltid rätt. Lita inte på vad de säger på öppet hus heller. Välj Katedral eller Berzan.
Elev
3 jul 2019

Toppen!

Super bra skola med bra lärare och lokaler

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen