Omdömen

3.9
Baserat på 5 omdömen och 37 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
3 sep 2023

Super bra skola!!

Bra!!! Super duper mega bra lärare och personal!!
Elev
23 maj 2023

Bättre mat

En riktigt bra skola men maten är dock värdelös då T.o.m. lärare har börjat klaga på den.
Elev
16 mar 2023

En trygg skola!

Jag har gick på albatross från förskoleklass till 6an. Skulle verkligen rekommendera skolan OM ert barn är duktig på att ta eget ansvar och arbetar självständigt. Jag skulle inte rekommendera skola för de med extra behov då denna skola är självständig och det finns mycket bättre alternativ än albatross. Många av mina vänner med dyslexi och liknande valde att sluta då de hamnade efter. Lite synd att skolan är så liten då det inte var så kul att gå med samma människor i 6 år, var rätt tröttsamt. Albatross är verkligen en mysig, lugn och trygg skola där alla elever fick en fin relation mellan våra lärare. Till 6an var betygen lätta att få då jag sänkte mig en hel del till 7an men nu har jag verkligen kommit ikapp nu till 9an och ser tillbaka min tid på albatross som en härlig tid. Området skolan ligger i är problematiskt men annars har jag mestadels bra saker att säga och skulle rekommendera skolan till andra!
Förälder / Vårdnadshavare
13 okt 2022

Fantastisk skola!

Vi har haft våra barn på Albatross under många år och är så nöjda. Det är helt enkelt en fantastisk skola med underbar personal. Våra barn trivs jättebra med både skola och fritids. Jag kan verkligen rekommendera Albatross!
Förälder / Vårdnadshavare
2 sep 2022

Den absolut bästa och trevligaste skolan - vårt bästa val ever

Fr.o.m. att vi bytte våra barn till den här skolan så har precis allt förändrats. Våra barn är glada, men nu är de t.o.m. ännu gladare. Förut behövde vi tjata (!) fram vad de gjort i skolan, nu så kommer de entusiastiskt hem och berättar varje dag. Så himla kul. Kan ni komma in i den här skolan, så gör det. Er bästa present till era barn någonsin!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen