Omdömen

2.5
Baserat på 16 omdömen och 118 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
22 aug 2022

Drottning Blanka Trollhättan

En bra skola med inte allt för många elever, vilket gör det tryggt i korridorerna, lagom stora klasser där det finns chans att få många kompisar, samtidigt som det inte är så många att lärarna inte har tid med en. Lärarna är jättebra där alla har ett stort engagemang för sitt ämne och vill verkligen hjälpa för att man ska lyckas.
Elev
8 jun 2022

Välj inte denna skola

Katastrofalt upplägg väldigt dåligt på att ge ut information. Väldigt oseriösa och få av skolans lärare bryr sig om en som person och ditt betyg. De kräver väldigt mycket från en som elev vilket man inte alltid kan leva upp till. De är ganska dåliga på att uppdatera kursmatriser och snacka om betyg. Samt ger de betygen väldigt sent och är sena me rättning. De visar ingen sympati eller empati för eleverna och deras mående. Däremot har vi faktist sv lärare och psykologi,kommunikation samt ledarskap lärare. Väldigt synd att hon valt att byta jobb däremot. De lärare som verkligen är bra lärare har valt att säga upp sig då de tackat ja till andra jobb istället. Det där talar ganska mycket om skolan. Ångrar ganska mycket att jag valde denna skola.
Föredetta elev
14 nov 2021

Samhälls- och Beteendevetenskap

Dålig styrelse

Förvisso mestadels bra lärare vad jag vill minnas men pengarna skolan drar in investeras inte tillbaka in till skolan, det tas ut till egen vinst. Skolan är alldeles för girig när det gäller pengar och tar in allt fler elever men investerar inte i nya klassrum och lärare, inte bra.

Emellertid så är skolan ganska fin men det väger inte upp till aporna till elever som härjar runt i korridorerna. Kommer du ifrån diverse förorts-skolor och inte vill något annat än att leka dagisbarn så kommer du säkerligen trivas här. Mycket lek och bus för de som behagar.

Välj inte denna skola om du inte är redo för det som komma skall, det vill säga allt jag nyss nämnt (och mycket mer). Denna skola är ett Zoo
Elev
2 sep 2021

Ekonomi programmet

Bästa skolan

Lärarna är underbara och jättemysig skola!!!
Elev
12 maj 2021

Hantverk

Dålig skola

Jätte dåligt, dem tar inte saker på allvar!!!!
Elev
30 mar 2021

Välj inte denna skola

Jag går mitt andra år på Drottning Blanka och har under hela min gymnasietid upplevt skolan som extremt oorganiserad. De är dåliga på att ge ut information till oss elever och flera av mina lärare har varit outbildade. Vi gick nästan hela ettan utan att ha en riktig idrottslärare och hade endast några enskaka fysiska idrottslektioner. De ignorerar dessutom de problem som lyfts av eleverna. När vi bad om extra hjälp matte blev vi ignorerade och fick höra att den utsatta tiden skulle räcka. Först efter att över halva klassen fick underkänt på ett matte provet blev det tal om extra lektioner. Skolan är dessutom extremt trång och har knapp någon plasts för oss elever. Ångar nått enormt att jag valde denna skola och skulle inte rekommendera den till någon.
Elev
30 mar 2021

Rekommenderar inte denna skola

På Drottningblanka Trollhättan är det dåliga mattelärare (och andra tidigare lärare) och en ledning som inte tar tag i problemen. Under hela mina tid har lärare regelbundet slutat och nya har börjat. Väldigt dåliga på att ge ut information och rektorn m.m ignorerar problemen som tas upp av elever. 25 av 33 elever klarade inte matteprovet och lärarna skyller på eleverna och inte läraren som misslyckats med att lära ut. När vi bad om extra hjälp på mattelektionerna samt gav förslaget att sätta in en till resurs/lärare eller fler lektioner för att alla skulle kunna få hjälp blev vi ignorerade. Vissa lärare använder lektionstid till att prata om saker som till exempel sin modellkarriär och youtube kanal istället för att lära ut. Under min tid på Drottning blanka har jag haft kontakt med min mentorslärare 1 gång och man får inte alls den hjälp man behöver, speciellt under distansundervisningen. I ordningsreglerna står det att vi inte får äta under lektionerna men de vägrar samtidigt ge oss längre raster vilket gör att vi inte hinner äta mellanmål eller liknande, vilket behövs när vi slutar 16.00.
Elev
18 jan 2021

Rekommenderar

Den nedan är nog ett troll, vi har haft samma idrottslärare hela året och ajg tror inte en enda lärare har slutat.

Skolan är dock lite trång men fördelen är att alla känner alla!
Förälder / Vårdnadshavare
6 jan 2021

Katastrof!

Läraromsättningen är jätte hög, några ämnen har ej haft en fast lärare under en hel termin utan pendlat mellan olika vikarier utan tillräcklig kunskap i ämnet eller inställda lektioner. Väldigt många inställda lektioner,idrotten har varit nästintill obefintlig då lärare inte varit där(innan Corona)trots de så får eleverna godkända betyg. Rektor som inte tar till sig kritik,ej professionell.
Elev
4 jan 2021

Välj inte denna skola

Dålig rektor. Väldigt liten skola, så det blir trångt i korridorerna. Otrevliga elever, vissa av lärarna även så.
Elev
9 dec 2020

Sämsta skolan i Trollhättan

Okej, om du vill ha en skola där inte en enda person talar svenska och där lärarna inte kan sina ämnen, välj den här då.

Efterbliven ledning, tar inte tag i problemen och tar hela denna pandemin med en klackspark. Oprofessionellt på alla plan.
Elev
8 dec 2020

Vet inte

Skolan är väldigt liten och det är väldigt trångt. Vissa klassrum är det alltid kallt i så man fryser jättemycket. Känns som det slutar å kommer nya lärare hela tiden då det är väldigt oseriöst. Är också väldigt högljutt hela tiden och folk sitter med högtalare i korridorerna... Vi har dock fått en ny rektor nu och hoppas att hon löser situationerna bättre än tidigare rektor. En fördel är att vi har matkort så vi äter på restaurang hela tiden, typ Max, subway, indisk, sushi, thaibuffé, pizza, caféer osv.
Elev
29 nov 2020

Rekommenderar

Bästa skolan lärare tar verkligen tag i så man inte hamnar efter och löser uppgifter på andra sätt ifall man inte hunnit klart och har mycket och göra, omöjligt att mobbning förekommer då alla är jätte snälla och lärarna tar tag i minsta lilla med en gång
Och matkorten är bäst av allt så man äter på resturanger såsom subway, espressohouse,olika caféer, pizza,sushi, indisk resturang och på högskolanvästs resturang sååå gott!!
Elev
22 nov 2020

Kaos tyvärr

Önskade att jag valde en annan skola, riktigt oseriöst på alla plan tyvärr.
Elev
18 nov 2019

Topen

Bra och trevlig rektorn och lärare
Elev
23 okt 2019

Skolan suger

Lärare och rektor är skit dåliga, endast få bra lärare. Salarna är inte bra och upplägget suger.
Drottninggatan 37, 46132, Trollhättan
Johan Axelsson, Tf rektor
0520-661690

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen