Omdömen

4.1
Baserat på 7 omdömen och 63 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
15 maj 2024

Bästa som hänt vår dotter

Överdriver inte när jag säger att denna förskola är det bästa som kunde hända vår dotter. Vi prövade en annan med alldeles för mkt barn per vuxen. Här är de 16 barn på 4 vuxna. Pedagogiken och strukturen är fantastisk.
Förälder / Vårdnadshavare
4 dec 2023

Otrolig förskola som jag varmt rekommenderar

Jag är så otroligt glad att vi hittade Kabinen, här får mitt barn allt jag önskar- trygghet, glädje, kunskap och äventyr! Det är svårt att sätta ord på den fina stämningen som råder på kabinen, men vi går alltid därifrån med ett leende på läpparna.

Mitt barn älskar att gå till kabinen och har utvecklats enormt mycket sen hen började där. Även inskolningen är otroligt lugn och anpassad efter barnets behov. Det gjorde att mitt barn skolades in helt utan gråt! 😃
Förälder / Vårdnadshavare
7 aug 2022

Nästan som en liten familj!

En fantastiskt bra förskola med fyra trygga pedagoger som alltid är otroligt närvarande och engagerade i den lilla barngruppen - nästan som en liten familj. Det har alltid känts tryggt när vi lämnat vårt barn på Kabinen. Vi har också fått följa barnens aktiviteter genom alla bilder och texter som pedagogerna har delat med oss föräldrar genom en app. Där vi också har kunnat få veta vad som ska hända varje dag, anmäla frånvaro m.m. Det finns inget negativt att säga om Kabinen och vi kommer sakna den här mysiga lilla förskolan!
Förälder / Vårdnadshavare
21 jun 2022

Den bästa förskolan i Fredhäll och Marieberg!

Den bästa förskolan i området. Så glad att vi valde denna till vårat barn. Hög personaltäthet, god och bra mat samt mysiga lokaler.
Förälder / Vårdnadshavare
24 maj 2022

Bästa förskolan!

Vi är evigt tacksamma över att ha haft vårt barn på föräldrakooperativet Kabinen. Fantastiska pedagoger, erfarna, trygga och varma som verkligen ser alla barn. Kreativa och lärande aktiviteter, mycket utevistelse på den fina gården och omkringliggande parker. Att vara med och driva förskolan som kooperativ ger mervärden i form av fin gemenskap och värdefull inblick i barnens vardag. Rekommenderar varmt förskolan Kabinen till alla, barn som föräldrar!
Förälder / Vårdnadshavare
28 mar 2022

Mycket bra

Toppen bra förskola! Vi är mycket nöjda och känner oss trygga med att lämna våran lilla tjej här. Duktiga och erfarna pedagoger!
Förälder / Vårdnadshavare
8 mar 2022

Toppenbra förskola!

Bara positiv upplevelse! Varma och ambitiösa pedagoger, liten barngrupp och härlig stämning! Känns väldigt tryggt och vår dotter älskar sin förskola.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen