Omdömen

4.2
Baserat på 13 omdömen och 112 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
22 maj 2024

En fantastisk förskola med underbara pedagoger

Vi skolade nyligen in vårt barn på Kompiskraft och inskolningen var över förväntan! En pedagogisk och lugn inskolning och det märktes att vårt barn snabbt kände sig trygg med personalen och i barngruppen. Personalen är otroligt proffsig och lyhörd och gjorde allt för att vårt barn skulle få en bra start på förskolan. Det märks att hon stortrivs och blir glad på morgonen när jag säger att vi ska gå till förskolan. 

Något som jag tycker extra mycket om med Kompiskraft är:

-Små lugna barngrupper med hög personaltäthet
-Egen kock som lagar fantastisk mat

-Fantastiska pedagoger som alltid hittar på spännande aktiviteter med barnen



https://www.instagram.com/kompiskraft/



Att det är ett personal- och föräldrakooperativ gör sammanhållningen extra bra och man lär känna både barn och föräldrar. Arbetsinsatsen av dig som förälder är ganska liten (man har inga städveckor eller liknande, utan ska kunna hoppa in som jour 2 dagar per termin om det behövs, det är inte alltid det behövs). Jag tycker att det är kul att man får en större inblick i hur ens barn har det på dagarna.
 
En helt fantastisk förskola helt enkelt, vi hade tur som hittade hit.
Förälder / Vårdnadshavare
17 apr 2024

Rekommenderar starkt

Förskolan är fantastisk, och pedagogerna är verkligen enastående. Det kooperativa arbetet är inte bara roligt utan även givande.
Men det är inte bara det som gör Kompiskraft till ett val att räkna med.
På Kompiskraft är det verkligen en sammanhållen gemenskap där alla känner alla, inklusive föräldrarna. Att det är en kooperativ verksamhet gör så att man som förälder får mer insyn och medbestämmande, mer resurser till barnen. Det är också värt att nämna att många av pedagogerna har varit där i över 15 år, vilket inte bara skapar en bra arbetsgrupp utan också visar på en fantastisk arbetsmiljö. Kocken på förskolan lagar dessutom läcker, hälsosam och varierad mat.
Mitt barn trivs verkligen på Kompiskraft, och jag känner mig trygg med att han får den uppmärksamhet och kunskap han behöver. Jag rekommenderar verkligen förskolan till alla!
Förälder / Vårdnadshavare
16 apr 2024

Bästa förskolan!

Underbar förskola med mindre barngrupper och härligt kooperativ. Haft två barn på förskolan som båda älskat sin förskola. Lärarna är engagerade och bryr sig genuint om våra barn. Förskolegården är som de flesta gårdarna i innerstan, lite mindre, men förskolan gör regelbundet utflykter både i närområdet och till barnens favorit, Rudan (Haninge). Den egna kocken lagar god och vällagad mat där man har ett helhetstänk kring mat och miljö. Rekommenderar Kompiskraft till alla föräldrar som vill ha en mindre förskola där barnen verkligen är i fokus och du som förälder har god insyn i verksamheten och är med och påverkar dina barns vardag.
Förälder / Vårdnadshavare
16 apr 2024

Bästa förskola

Älskar Kompiskraft. Kan inte tänka mig en bättre förskola. Min son stormtrivs. Det är små barngrupper. Så fina pedagoger som jobbar där. Samt egen kock🥰✨🌸
Förälder / Vårdnadshavare
10 apr 2024

Förskolan Kompiskraft är något alldeles speciellt!

Båda våra barn har gått på den här förskolan och vi har älskat den.
Vårt första barn började på en annan förskola på Södermalm som vi inte alls var nöjda med och bytte därför. Redan på inskolning förstod vi att den här förskolan var något speciellt, förskolning pågick i 2,5 veckor och anpassningar gjorde utefter barnets behov. Det var ingen som helst känsla av att tvinga våra barn in i någon mall vilket gjorde oss väldigt glada.
Att det är ett personal och föräldrarkooperativ skrämde oss i början men de två jourdagar per termin som man ev lägger på förskolan ger så mycket tillbaka, att få inblick i verksamheten och lära känna de andra barnen ger än sån bra bild över hur ens barns liv är på dagarna, och den skulle jag aldrig vilja va utan. Och det är inte alls så att man alltid behövs på jourdagarna.
Förskolan lägger stor vikt på skapande, kreativt arbete, förståelse och respekt inför varandra som människor och medborgare. På onsdagar gör förskolan utflykter till skogen i Haninge.
Många av personalen har också arbetat länge på förskolan vilket säger något om hur dom trivs. Sen har förskolan också egen kock som gör fantastisk mat och jag behöver aldrig vara orolig för att mina barn inte får i sig en allsidig kost för dom älskar den. Även om det första barnet var otroligt kräsen. Vi är evigt tacksamma för Kompiskraft; alla som arbetar där, alla andra föräldrar och barn som vi fått lära känna genom åren. Kan inte annat än att rekommendera denna förskola.
Förälder / Vårdnadshavare
18 feb 2023

Fantastisk förskola med fin gemenskap

En liten och mysig förskola med otroligt fin barnsyn. Personalen är engagerad och hittar på spännande och roliga saker med barnen. Ett stort plus att det är ett personal- och föräldrakooperativ. Kocken lagar fantastiskt bra mat som uppskattas av barnen. Roligt att man lär känna både barn och föräldrar via förskolan. Kan starkt rekommendera Kompiskraft.
Förälder / Vårdnadshavare
19 jan 2023

En fantastisk förskola

Vi är så glada att vårt barn går på just den här förskolan. Varje dag möts vi av de snällaste och varmaste pedagoger man kan tänka sig. Sen ska sägas att det kooperativa arbetet kräver en del, men det gör samtidigt att vi vet att föräldrarna på just Kompiskraft verkligen vill satsa på sina barn och ge dem något alldeles extra. Ett kooperativ gör också att man lär känna barnen och föräldrarna på ett helt annat sätt, man möts på fester, städdagar och när man har jour (bara någon gång per termin!). Det här är en fantastisk plats.
Annat
18 jan 2023

Mycket trygg, varm och familjär förskola🙏

Otroligt varm, trygg o familjär förskola!
Ett alltid vänligt bemötande när jag/vi kommer o hämtar.
Barnen ger ett så tryggt intryck. Öppna, nyfikna o hälsar alltid glatt. Fint att barnen ofta är utomhus trots sämre väder.
Jag känner mig jättetrygg o nöjd som farmor och ffa mitt barnbarn mår bra där 😃
Förälder / Vårdnadshavare
18 jan 2023

Fantastisk - rekommenderas varmt

Fantastisk förskola med magisk sammanhållning. Små barngrupper, och väldigt engagerade pedagoger. Kooperativet är inte särskilt krävande - men väldigt givande. Alla barn känner alla (inklusive föräldrar) och alla föräldrar känner varandra. Stort plus att många av pedagogerna jobbat i kvar i över 10 år - det skapar en bra grupp och det vittnar om en härlig arbetsmiljö. Kocken lagar dessutom både god, näringsriktig och varierad mat på restaurangnivå. De är väldigt duktiga på att hitta på saker och utflykter.

Mitt barn stortrivs och jag känner mig trygg i att hon blir sedd och lär sig allt hon behöver lära sig.

Rekommenderar till alla!
Förälder / Vårdnadshavare
18 jan 2023

Familjär förskola

En fantastiskt familjär förskola. Liten och trevlig stämning tack vara personal- och föräldrakooperativa upplägget som möjliggör insyn och delaktighet i barnens vardag utan att kräva veckovisa jourdagar. Istället två och en halv dag per termin. Proffsiga pedagoger som jobbat länge på förskolan.
Förälder / Vårdnadshavare
18 jan 2023

Fantastisk förskola

Fantastisk förskola. Har haft två barn här under flera år och är otroligt nöjd.
Förälder / Vårdnadshavare
22 dec 2022

Otroliga pedagoger och sammanhållning - rekommenderas å det varmaste!

Fantastisk förskola, med framförallt fantastiska pedagoger. Det kooperativa arbetet är inte betungande utan tvärtom primärt roligt och givande. Innergården är kul och absolut tillräckligt bra, men det är kanske inte därför man väljer Kompiskraft. De gör åandrasidan många utflykter vilket väger upp den lilla detaljen.

Alla barn känner alla (inklusive föräldrar) och alla föräldrar känner varandra. Stort plus att många av pedagogerna jobbat i kvar i över 10 år - det skapar en bra grupp och det vittnar om en härlig arbetsmiljö. Kocken lagar dessutom både god, näringsriktig och varierad mat på restaurangnivå. De är väldigt duktiga på att hitta på saker och utflykter.

Mitt barn stortrivs och jag känner mig trygg i att hon blir sedd och lär sig allt hon behöver lära sig.

Rekommenderar till alla!
Annat
28 mar 2022

Inte bra

Underlig förskola. Var på visning men fick direkt kalla fötter. Rektor pratar på utan att en förälder fick en syl i vädret.
Hade inget överseende med föräldrar som jobbar oregelbundna tider.
Kändes kyligt och inte välkomnande.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen