Omdömen

2.2
Baserat på 10 omdömen och 84 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
11 mar 2024

FY FAAAN NEJ

Denna skolan förstänar inte ens 1 stjärna. Lärarna är sjukt deprimerade och äcklig beteende som de tar ut på eleverna, men inte om du är dens favorit sm har A+ överallt förstås, men resten är enligt de samma sak som äckliga uteliggare eller små bar som har svårt med det visar de tydligt genom att dumförklarar de överallt till hela klassen och säga till barnet att den är kass. Gått här i hela mitt liv och det är min största grej i livet jag ångrar. Kuratorn behöver själv någon att prata med den börjar gråta när man berättar hur man själv har det. Säger man att an hatar skolan till de så skäller de ut dig! De missbehandlar alla elevr så grovt att man själv blir sjukt trött och jag hatar den här äckliga skolan. Men börjar du för någon andledning och vill gå ner i vikt, INGA problem för här är maten vidrig, hårig, rutten, rå. Bara EN lärare i skolan är bra, kärlek till Anette. Men de stressar så sjukt mycket redan i 6an att de som inte har bara A betyg kommer bli uteliggare. De hjäper ite när man ehöver hjälp i ämnen heller. INga aktiviteter någonsin!
Elev
5 apr 2023

Okej skola

Skolan försöker ta hand om mobbing och det går sådär och det finns mobbing och lite för hård press på eleverna och det är ganska svårt att få kompisar och vissa lärare är bra på att hålla ordning på klassen och vissa är inte det och jag blev rätt mycket mobbad av killarna i min klass men eleverna i dom andra klasserna var snälla.
Elev
16 jun 2022

Börja inte…

Säger det nu innan du hinner att höra misstaget att börja GÖR DET INTE!! Får en djup depression och har fått magsår av all stress som jag får från den här skolan asså kraven är jätte höga medans lärarna knapppt kan lära ut något för din egna mentala hälsa börja inte🙏🏻🙏🏻
Elev
25 feb 2022

Traumatisk upplevelse

Skolan var förfärlig… läraren misshandlade elever och eleverna var väldigt otrevliga.
Mycket diskriminering mot elever och lärare.
Elev
17 jan 2022

Börja inte i den här skolan!!!!!!!

Börja fan inte i den här skolan om du vill fucka upp hela ditt liv, den här skolan är den sämsta skolan i hela göteborg. Lärarna lider av svår depression och får damp på alla elever så fort de öppnar munnen. Lärarna har även overkliga krav på oss elever. De gör även rasistiska skämt så som "Jag vill inte ha en halv tenorist i mitt klassrum". Bråk och dram jämt. Om du vill förlora vikt så är den här skolan perfekt för dig, maten är oätbar. Lokarna är smutsiga som fan. SÅ VAD DU ÄN GÖR BÖRJA INTE I DEN HÄR SKOLAN.
Elev
1 feb 2021

Okej...

Skolan är okej. Lärarna är jätte bra, men några kan överdriva med kunskap så som matte och no lektionerna. Eleverna är katastrof, alla är omogna. Mobbning förkommer mycket i skolan, ingen gör något åt det. Skolans mat är det värsta man har sett i hela sitt liv, ush. Men SO lektionerna är fantastiska och magiska. Betygen och proven är helt okej. För korta raster.
Föredetta elev
28 jan 2021

Franska skolan

Skolan var mycket bättre innan, man märker tydligt att dom nya lärarna är där för pengarna och inte bryr sig om eleven.
Föredetta elev
24 okt 2020

Skolan borde stängas

Är en föredetta elev och sen vi fick den nuvarande rektorn så har allt blivit sämre när jag gick där så var d helt ok men blev sämre o sämre och saker jag hör om skolan av folk som går där är helt sjuka, rekomenderar inte till barn som kan gå i en annan skola undvik den så mkt som möjligt
Elev
18 feb 2020

Börja inte här om ni vill ha lugn o ro haha

Vissa lärare kan inte hantera en klass, de vet inte hur man får tyst på bara lite småprat ville ti vanliga fall skulle kunna fungera hur bra som helst. Betygen är dock rättvisa o proven helt okej. Extremt stökigt på vissa lektioner o lärarna lyssnar aldrig på eleverna även fast de lovat att göra det. Går aldrig att avsluta en konversation som hålls på mentorsprogram eftersom lärarna inte kan svara på vissa frågor eftersom de it vill, vilket de egentligen måste. Otroligt konstiga idrottsdagar(eleverna får aldrig vara med och bestämma), idrottsdagarna blir bara saker ingen vill göra.
Förälder / Vårdnadshavare
30 maj 2019

Bra skola med höga krav

Skolan satsar mycket på att eleverna ska få kunskap och vara välförberedda inför gymnasierstudier. Mitt barn går i högstadiet. Det är mycket läxor och höga krav men också riktigt bra stöd i skolan. Duktiga och engagerade lärare. Ordning, reda och bra arbetsro.
Rekommederas till framförallt ambitiösa elever.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen