Omdömen

3.5
Baserat på 28 omdömen och 215 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
11 mar 2024

Toppen

Väldigt bra lärare och resurser
Elev
29 jun 2023

Natur (Na22a)

Utmärk skola

Skit bra skola med jätte bra lärare💯👌❤️
Elev
5 jan 2023

Dålig på en annan nivå

Rasism på en annan nivå, orättvisa lärare
Elev
16 nov 2022

Försäljning-serviceprogrammet

Bra skola

Jag tycker att skolan är bra. Jätte fina lärare, omtänksamma och hjälpsamma. Rekommenderar starkt. Maten är inte så god men den kommer säkert förbättras.
Elev
12 sep 2022

Bygg och anläggning

Skolan

Jag tycker att Fredrika bremer gymnasiet är en bra skola då man får hjälp med det man behöver och lärarna anpassar efter vad en som elev behöver i undervisning. Man känner sig trygg då skolan har samarbete med polis och att de är här ibland
Förälder / Vårdnadshavare
2 sep 2022

Bygg och anläggning

Välj en annan skolan

Med facit i hand skulle jag aldrig sätta mitt barn i denna skola . Otroligt dåliga framförhållningar, inga vikarier, under åren min son har gått där, de har haft så många håltimmar samt inställda lektioner.
Lärarna har varit under all kritik.
Nu i 3an ska det ut på
Praktik och fick 1 vecka på sig att leta, vilket resulterade i att inga företag kunde ta emot dem på så kort varsel ,så eleverna fick vara hemma och inte göra något. Detta kunde elevens /lärarna gjort redan i maj , när de skickade hem eleverna då det inte fanns något att göra.
Och redan efter första veckan i 3an så har de fått inställda lektioner ,så ingen förbättring .

Jag har suttit med på lektionerna och ifrågasatte undervisningen, man är 17 år och det sitter med -vad är 20% av 1000k.

Har nu möjlighet välj en annan skola.

Under pandemin när det inte fick gå till skolan , så satt de bara hemma med väldigt få lektioner, och undervisning var katastrof ( har fler barn som har haft distansundervisning så jag vet att det går att ha bra lektioner) sen när de kom tillbaka så blev de klara med Allt på 2 månader , i vanlig fall skulle det ha varit där i 7 mån. Då börjar man ifrågasätta hur deras läroplan är.

En missnöjd förälder
Elev
18 maj 2022

Naturvetenskapsprogrammet

bästa skolan

Jag hade inte ens kunnat dröma om en bättre skola. Lärarna är bra och väldigt engegerade. Skolan har onödigt dåligt rykte som nästan alltid baseras på lögner och det är offta de "sämre eleverna" som redan från början bara var där för att förtöra som tycker attd e få dålig behandling. Maten är god. Nästan alla elever är bra och det ä sellan som en lektion är stökig. Jag rekomenderar starkt.
Elev
14 maj 2022

Fredrika

Tycker att denna skola eller gymnasium som man säger är väldigt bra, man få hjälp med allt och får lära sig nya saker dag efter dag
Elev
3 maj 2022

Bygg och anläggning

Välj smart

Till dem som ska gå bygg, välj anläggnings fordon som inriktning till 2an på en gång, så har ni chansen att byta till måleri eller husbyggnad sen, väljer ni måleri eller husbyggnad först så kan ni sen inte välja anläggnings fordon till 2an, jag slösat bort mer än en termin på att nu få veta att jag inte får gå anläggnings fordon, hoppade in från Handel och service och ingen gav mig den informationen, så jag rekommenderar ta den säkra sidan ifall ni ångrar er
Elev
8 apr 2022

äckligt

Dem tar ej hänsyn till elever med svårigheter,rektorn bryr sig inte
Elev
8 apr 2022

Samhällsprogrammet

BÖRJA INTE HÄR

om du har ett barn som vill börja på fredrika eller du själv vill gör inte det går mitt första år i gymansiet och ville byta fån början men blev manipulerad av SPEC maten suger har spytt 3 gånger bara dehär terminen dem lagar ej den de är fryst,har det jobbigt i skolan och efter sommaren så minskade min depression men när jag började 2021 i åk 1 så ökade den gråter konstant det är jätte stressigt lärarna tar ej hänsyn till folk med behov, har grov adhd och har det svårt att fokusera och när jag har velat gå ut t för och läsa det man ska göra så säger lärarna nej och tvingar mig sitta kvar och det har resulterat att mina betyg har sjunkit och dem bryr sig om elevernas metala hälsa det är en fälla.Juste det värsta är att när jag sa at jag skulle skriva en dålig recenion så hota dem mig och bad mig att inte göra det.
Elev
8 apr 2022

Samhällsprogrammet

BÖRJA INTE HÄR!

Går mitt första år här den är extremt dålig lärarna bryr sig inte om elevernas hälsa,dålig skolmat har spytt 4 gånger bara denna terminen dem lagar ej maten dem värmer bara den,väldigt grupperad ville byta gymaniummen blev nekad och manipulerad av spec.Har hamnat i en depression pga denna skola lärarna suger med demkan undervisa något i en lektion sen ska vi ha prov på det några dagar efter.finns heller ingen studiero lärarna tar heller inte någon hänsyn om du hr en konsentrationsvårighet min vän har grov adhd och har det svårt att koncentera när hon tex läser så får hon inte gå ut och läsa och klassrmmet i sig klassrummet är alltid högljudd.
Om du ska börja här tänk om ditt val
Personal
8 mar 2022

Rekommenderas!

Jättebra skola med engagerade lärare och stora fräscha lokaler!
Elev
15 jan 2022

Samhällsprogrammet

Flyttar redan, helst så fort jag kan.

Är för tillfället elev på skolan och även akademielev, trivs inte alls med mina roommates då dem är otroligt dryga och tycker att det är rimligt att hålla på och slutat prata med mig för att jag är osocial. detta har pågått sedan jag flyttade hit för 6 månader sen (1:a årselev) och dem ansvariga för lägenheten har inte gjort något åt situationen. Det har hänt väldigt tramsiga bråk och att t.ex. städning utav kök men när jag vill förhandla och pratar om ett rullande schema då man tar köket en vecka och nästa vecka vardagsrummet osv så totalt ignorerar dem förhandlingen och fortsätter med sitt tjafs. Skolan är väl medvetna om detta och har fortfarande inte gjort något. I tidigare sms konversationen påstod jag att dem jag bor med gjorde korkade beslut när dem bröt mot smittskyddslagen. Detta fick skolan reda på och istället för att göra rätt och följa lagar så fick jag en varning för verbalt språk när jag påpekade min åsikt om hur dumt det vara att utsätta andra för fara. Det finns mer till detta men tycker att det räcker med att säga att skolan är oansvarig när det kommer till covid och har inga som helst tankar på att lösa en krånglig situation som vanliga vuxna. Jag är som sagt första årselev här och kommer inte bli mer än så. Har redan kommit in på ny skola för att det drar ner så mycket på ens mentala hälsa när man spenderar dagar och nätter med folk man bor med som bråkar och ska göra livet krångligt. Känns även hopplöst när dem ansvariga vuxna inte ser helheten i det hela utan ger varning till vänster och höger för att jag uttrycker en åsikt som jag inte tyckte var överdriven.
Jag tar en varning, kunde nästan inte bry mig mindre att jag får en varning för att jag uttrycker att det är korkat och idiotiskt att bryta mot lagarna när en hushållsmedlem har covid. Detta fokuserar inte skolan på men ändå klagar dem över den höga smittspridningen och undrar vart den kommer ifrån!
Elev
4 sep 2021

Naturvetenskapsprogrammet

Rekommenderar inte

Hemsk skola. Jag tog studenten 2021 efter att jag gick naturvetenskapsprogrammet. Varje gång jag funderar på att studera vidare så blir jag påmind av hur jag blev behandlad i den här skolan, och tvekar om jag ska fortsätta. När jag började var jag ambitiös och glad men nu är jag utmattad och har knappt energi att jobba. Lärarna bryr sig inte ett dugg om din mentala hälsa även om de konstaterar annorlunda. De snarare försämrade min mentala hälsa under dessa 3 år. Under corona pandemin hade de ingen förståelse för ens personliga liv eller hinder som gjorde det omöjligt att fortsätta i samma takt som de förväntade sig. När jag hade corona tilläts jag inga omprov eller material från lektionerna, även när jag bad om det. Istället så satte mina vänner upp en kamera och filmade alla lektioner live åt mig. Därefter var jag tvungen att studera materialet även när jag satt och led hemma av corona. Ibland lärde lärare ut sitt material bra, men i andra stunder så var de inte ens närvarande under sina lektioner under ett helt år. När man klagade för rektorn så ändrades ingenting, även när en klass med 30 pers hade problem med samma lärare. Det slutade med att jag fick lida av dåliga betyg i specifika ämnen eftersom mina lärare inte var närvarande och inte kunde betygsätta mig efter mina kunskaper. Skolan försökte sitt bästa med att isolera individer men ändå så tog det mer än ett år för oss att få distans lektioner även när mer än hälften av skolan blev smittade. Dessutom så gjorde vi fortfarande våra prov i skolan när vi hade distans lektioner. Vi hade inga aktiviteter för vår student pga corona pandemin. Även då så försökte vår skola inte engagera sig i vårt program över huvud taget. Det slutade till och med med att vår fotograf under studenten tappade bort våra bilder. Vi fick ingen kompensation eller meddelande om det här tills vi kontakta dem istället. Det finns så mycket mer jag kan säga om hur hemskt jag har blivit behandlad i denna skola men jag avslutar här. De kunde bry sig mindre om sina elever eller deras mentala hälsa, även om du har läkarintyg för att visa motsatsen. Rekommenderar verkligen inte denna skola, speciellt inte naturvetenskapsprogrammet.
Elev
3 maj 2021

Bygg och anläggning

Fredrika bremer

Bra mat, bra lärare och bra idrott
Föredetta elev
26 feb 2021

finns bättre skolor

konstiga elever, inte bra mat och helt okej lärare men ingen anpassad undervisning.
Elev
1 dec 2020

Fredrika

Väldigt nöjd, engagerade lärare, bra idrott, bra mat, fräscht, härliga människor
Elev
30 nov 2020

Om du vill blanda studier me lall

Bra skola, sköna människor, lärarna är bra å hjälper mkt, man kan skapa skit bra minnen me skit bra människor hära aså, glad att jag valde den här skolan, alla slags elever går hära, man kan hitta alla länder i ett rum
Elev
13 mar 2020

Så bra är fredrika bremergymnasiet

Maten är ganska bra för att vara skolmat
Lärarna är ganska bra
Skolan är fin
Schemat är bra
Elev
3 feb 2020

Bra i guess

Det finns väldigt många dåliga människor i din här skolan som skapar en otrygg miljö men överlag så är självaste skolan toppen.
Liw
Elev
9 jan 2020

Fett najs

Går estet och blir inte mobbad. Ser det som en win. Plus, hela skolan är väldigt anpassande. Jag har autism och därför behöver det. Har aldrig gått på en skola som är så individanpassande tidigare. Fredrika äger, hur många läskiga fordonselever det än finns här
Elev
27 nov 2019

Skolan är ok.

Jag tycker den är 50% bra och 50% mindre bra.
Jonas Öberg
Föredetta elev
24 nov 2019

Skolan är toppen! Mycket trevligt

Gillar allt med skolan allt ifrån lärare till elever till maten
Elev
23 okt 2019

Skolan är toppen!

Jag älskar lärarna och skolan. Bara positivt om dem men skol lunchen är inte det bästa men men
Elev
4 okt 2019

Superbra!

Gick här själv för några år sedan! Super
Elev
2 jul 2019

En bra skola

Har precis tagit studenten ifrån Fredrika Bremergymnasiet och vill verkligen rekommendera den skolan. Skolan har ett stort programutbud samt engagerade lärare. Något som jag tyckte var extra bra var andelen studie- och yrkesvägledare som finns på skolan och att man alltid kunde få hjälp om undrade över något.
Elev
6 jun 2019

Skolan är grym och har stort utbud av program

Skolans lokaler är stora och härliga och det är alltid en trevlig miljö. Man kan få den hjälp man behöver och lärarna är helt fantastiska. Stödet för diagnoser osv fungerar bra och man behöver inte känna sig jobbig för att man behöver extra stöd. För man får den hjälp som krävs och drottning genom åren man går där.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen