Omdömen

2.2
Baserat på 6 omdömen och 54 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
22 mar 2024

Skulle inte rekommendera

Så himla dålig, skulle aldrig rekommendera. Mitt barn fick ingen hjälp heller.Plus att hon blev mobbad och dom gjorde inget åt det.
Föredetta elev
19 maj 2023

Ingen bra skola!

Ingen bra skola. Slutade på Margaretha innan de bytte lokaler så såklart kan skolan ha förbättrats aningen men det är ju fortfarande samma kassa personal. Ett flertal okunniga och otrevliga lärare som inte har koll på sitt ämne. När jag gick där sade de att jag var bra i alla ämnen men efter att jag bytte skola fick jag istället F-varning i ett flertal ämnen eftersom de inte lärt oss det vi skulle kunna. Ifall man fick problem med andra elever på rasterna kunde man heller inte vända sig för hjälp till rastvakterna eftersom de bara ignorerade en och hellre stod och drack sitt kaffe. Mycket otrevlig stämning bland elever med inställningen ”ät eller bli själv äten”. Med det menar jag att du var tvungen att själv vara mobbare för inte bli mobbad samtidigt som lärarna inte gjorde någonting för att förändra detta beteende. Kommer även ihåg en mycket obehaglig och otrevlig idrottslärare vi hade. Ett gäng tjejer startade då en namninsamling bland eleverna för att få denna lärare sparkad. När rektorn och andra lärare fick reda på detta såg de inte ett problem hos idrottsläraren utan istället blev alla elever som skrivit under utskällda och anklagade för mobbning mot denna lärare. Vill slutligen påpeka att efter bara några år av att ha gått på Margarethaskolan hade nästan ALLA elever från min ordinarie klass slutat. Skulle inte rekommendera denna skola ALLS!
Förälder / Vårdnadshavare
14 feb 2023

Dålig hygien

Skolmaten serveras i en restaurang\bistro’ vid skolans entré så såg min dotter en råtta spring in i restaurangens kök och sprang runt där man lagar mat,och hon tänker inte äta där något mer!!
Förälder / Vårdnadshavare
1 dec 2022

Passiv skolledning

Skolledningen är passiv och svarar ej i telefon eller Mail .
Det finns för närvarande 5 anmälningar hos skolinspektionen gällande missförhållanden inom skolan.
Alkohol serveras i restaurangen som ligger i skolans aula.
Förälder / Vårdnadshavare
10 jul 2021

Bästa skolan

Ny ledning, nya lokaler och ny energi.
Liten skola med stora möjligheter att anpassa utbildningen till varje elevs behov.
Barnet älskar sin skola!
Föredetta elev
6 dec 2019

Rekommenderar starkt att inte börja där

Sämsta skolan någonsin, rastvakter som ignorera en när man ber om hjälp, okunniga lärare, slitna lokaler, 100% av barn som började där med mig i förskoleklass har slutat. Över 100 sidor inskrivet till skolinspektionen av endast min familj. Skolan är dålig på att ta hand om barn som inte följer mallen och rektorn påstår att allt är barnets fel. De sa för typ 10 år sedan att de behövde bygga en n ny skola för lokalerna var för slitna men de har inte börjt bygga förns denna månad. Dålig miljö för lärarna. En gång var vi på lektion och gjorde vad vi ville i en hel lektion för att läraren aldrig kom. I övrigt så är lektionerna alltid en och en halv timme långa (90 min) och ingen klarar av att koncentrera sig så länge. Som ni ser inte en särskilt bra skola. Finns många fler saker att berätta.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen