Omdömen

3.8
Baserat på 44 omdömen och 335 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
5 mar 2024

Natur

Börja om du är npc

Bara NPCs som går här som e otrevliga och skulle aldrig kunna hjälpa dig om du frågar om vad som helst t o med vart toan är elr vad som helst de vägrar speciellt på lektioner om du frågar om något du inte fatta
Byte efter 2 veckor!!!
Elev
7 okt 2023

NaNa åk1

Jättenöjd med att ha valt Östra

För dig som bor i Trångsund-Skogås, Haninge, Nynäs och Huddingebor som inte vill inte till stan är Östra helt klart det gymnasium du bör välja.

Alla lärare jag haft (utom engelska-läraren) är jättebra på att förklara, hjälpa och många även väldigt roliga och sköna som person. Kunde inte fått en bättre klass där nästan alla är trevliga och ambitiösa (ganska viktigt om du går natur).

Lokalerna är mycket fräscha, luftiga och har stora fönster som släpper in solljus. Maten är godkänd. Kön till matsalen kan dock vara rätt lång vid halv tolv.
Idrottssal och idrottsplats finns vid skolan. Många studieytor finns också.
Elev
19 maj 2023

Rätt val

Skolan i sig är fantastisk. Speciellt lärarna som verkligen prioriterar eleverna över allt annat. Såklart att det finns vissa nackdelar men de flesta har att göra med att vara ungdom så det blir lätt att skylla det på skolan.
Föredetta elev
27 nov 2022

Natur-estet

Bästa skolan någonsin, torra elever

Väldigt bra skola. Lokalerna är det bästa, högt i tak, stora fönster släpper in mycket naturligt ljus. 3 lära känna varandra dagar i början med aktiviteter. Lärarna är bra, seriösa och lite stränga vilket gör att man klarar sig väldigt bra vid vidare studier. Det finns ett bra gym och skolan håller i flera aktiviteter, konserter, tävlingar i schack, dans, volleyboll. Det enda dåliga var att många av personerna som går på skolan är lite tråkiga och typ ensidiga/personlighetslösa.
Elev
21 okt 2022

Sam-elev

Jätte bra skola med seriösa lärare och bra undervisning samt bra resurser för de med behov av stöd. Rekommenderas!
Föredetta elev
20 okt 2022

Natur

Riktigt Bra skola

Bra skola med härliga och kompetenta lärare. De ger även möjlighet till roliga aktiviteter utanför studierna.
Elev
13 okt 2022

Superbra Skola

Väldig bra skola, utmärkt resurser, och bra mat. Serious skola för duktiga elever.
Elev
26 sep 2022

Ekonomi juridik

Lugn skola

Som elev på östra är jag mycket nöjd, allt från lärarna till skolans lokal. Jag tar nu lugnet och det ostökiga korridorerna för givet. Alla är studiemotiverade och det finns ingen som gör skolan till en osäker plats i mina ögon.
Elev
20 sep 2022

Samhällsvetenskapliga beteendeprogrammet

Älskar, älskar, älskar

Bästa skolan! Bra mat, bra personer, jobbiga trappor, bra lärare (de flesta), bra lokaler mm. Lite för kallt på vintern, lite för varmt på sommaren annars super duper. Aldrig varit lyckligare!
Elev
20 sep 2022

Natur

Många möjligheter!

Underbar skola rakt igenom. Engagerade lärare med bra pedagogik & olika typer av övningar. Sköna elever där alla vill prestera och man hjälps åt. Maten är suverän, finns alltid nåt man gillar. Som elev kan man vara hur delaktig man vill, skolan och rektorn vill att elever ska ta plats.

Gym i skolan för en mycket liten slant, sköna studieytor som biblioteket & cafeterian. Fotbollsplan & löpslinga precis utanför skolan för att tex gå innan prov & lugna nerverna. Danstävling & volleybollturnering varje år. Många olika kurser att välja mellan.

Kort sagt: både skolan och eleverna lyfter en!!
Elev
26 aug 2022

Samhällsvetenskapliga beteendeprogrammet

Väldigt bra skola

Älskar! Bra mat, bra lärare osv
Elev
19 maj 2022

Ekonomi ekonomi musik

Mycket bra skola

Skolan är verkligen såååå vacker jätte stort och luftigt då det är väldigt få elever om man kollar hur stor skolan är. Lärarna är duktiga och trogna till skolan där de allra flesta jobbat där i över 10år. Eleverna är snälla mot allt och alla oberoende på linje eller årskurs. Enda negativa skulle i sådana fall vara plats då det ligger i skogås annars finns det verkligen ingenting att klaga på. Skolmaten är verkligen fantastisk där man ibland även får efterrätt som tårta och bullar från köket. Det sker även många aktiviteter där man åker utomlands för språken eller bara allmänna platser riktade till linjen man går i. Schemat är även helt grymt där ingen dag känns allt för lång.
Elev
20 feb 2022

Samhällsvetenskapliga beteendeprogrammet

Sök Östra gymnasiet NU

Bra skola med studiemotiverade elever men inte nördigt. Det e bra gemenskap och alla är jättetrevliga. Lärarna är också suveräna. Sök hit för 3 fantastiska år.

Samhäll/sambeteende sjukt roligt program och hög intensitet på studier men enklare jämfört med tex natur.
Elev
29 jan 2022

Samestetiker

Är väldigt nöjd med skolan om man kollar på helheten, bra undervisning. Vissa lärare gillar man och andra tar man lite avstånd ifrån. Minus med skolan är dock att rättning av prov och inlämningar kan ta alldeles för lång tid, upp till ett halvår. Annars ger skolan bra undervisning och är varierad i sina examinationssätt, många trevliga lärare och enkelt att lära känna nya personer då majoriteten är sociala och trevliga. Skollunchen är 10/10.
Elev
22 jan 2022

Sam Sam

Gå seriöst inte här om du vill gå samhälle

Gå inte här om du vill gå Samhälle. De prioriterar bara naturarna och rektorn skiter i elevernas åsikter. Det är sjukt dåliga lärare som inte ens har en full lärarutbildning. Pedagogik är det sista lärarna har,det finns typ en bra lärare. De har höga krav men samtidigt inte lär ut något?? Deras bedömning är också jättekonstig ibland får en lägre presterande elev jättebra betyg medan en allmänt känd högpresterande får jättelågt.

Det enda bra med skolan är maten men va redo på att du måste använda upp halva saltkvarnen varje lunch.
Elev
14 jan 2022

Sam

Sam Sam

Lärarna rättar väldigt segt då det kan ta ett halvår innan man får sitt resultat av exempel ett historia prov. Sedan har lärarna dåliga ursäkter kring varför man får det betyg man får.
Elev
11 jan 2022

Sök inte

mobbning, lärare med för höga krav, folk som tror för mycket om sig själva. allmänt dålig
Elev
2 jan 2022

Ekonomi juridik

Positivt överraskad

Väldigt bra skola, blev väldigt positivt överraskad måste jag säga, rekommenderar!
Annat
27 dec 2021

Natur

uttråkad människa

så dålig skola, tråkiga människor, vissa lärare suger och har för mycket krav medelmåttlig mat. Skolan är bara fylld av tryhards
Elev
11 sep 2021

Natur

Tråkig men motiverande

Beror helt på vem du är. Är du en högpresterande elev som vill ha utmaning och gillar studiemotiverade elever är det perfekt. Dock väldigt död skola, det händer aldrig någonting utanför skolan vilket är väldigt synd. Finns många bra lärare och flera otroligt dåliga lärare. Men vill man ha ett gymnasium nädär det händer mycket är detta fel skola.
Förälder / Vårdnadshavare
3 aug 2021

För dig som är högpresterande och driven !

Är du en driven elev med vana att ta ansvar för din egen utbildning och kan planera din tid självständigt är det här skolan för dig. Hög takt och nivå. Pedagogik och stödåtgärder för elever som behöver mer vägledning/stöttning kunde vara mer förankrad i skolans verksamhet.
Elev
17 dec 2020

Naturare

Älskar att gå på Östra! Fina lokaler, de flesta lärarna är bra, trevliga människor, det finns gym, god mat, cafeteria som är billig men har bra grejer osv. Det är väldigt mycket plugg, men tror inte att det är speciellt annorlunda i naturklasser i andra skolor. Jag trivs jättebra :)
Elev
8 dec 2020

Stress

Väääääldigt mycket press på oss elever och lärare är inte så bra på att lyssna när vi mår dåligt. Vet att de va runt 5 stycken elever som blev sjukskriva i början på förra terminen pga stress. Många upplever också fysiska problem för att de är så stressade. Vissa lärare gör allt för att vi ska må bättre men de flesta bryr sig inte och ger oss bara fler uppgifter.
Elev
6 dec 2020

sök inte!!!

sök inte hit! mobbning i skolan, lärarna lär en inte något, utan snackar bort alla lektioner, ens klagomål och åsikter tas inte seriöst. Dem gör inget för att man ska lära känna klassen, jättegrupperat i klassrummet etc etc
Elev
5 dec 2020

Jag lovar att du vill läsa mitt omdöme

Trevlig miljö samt bra undervisning, maten är ätbar och oftast god. Studiemotiverade elever och många bra lärare finns på skolan, dock finns några som man helst undviker. Kan bli kul med ett litet lotto sådär, vem vet, får du dem eller inte!? Spännande. Lärarna är dock motiverade till att du ska få en bra undervisning och att du lär dig i ämnet, därmed är kompletteringar och liknande väldigt vanligt vid ditt behov.

Då det är en högpresterande skola finns mycket arbete att göra, låt det inte skrämma dig dock då du garanterat kommer klara det ifall du kommit in på skolan i förstahand! Jag hejar på dig. Det gäller att ta tag i sitt arbete i tid men lärarna har ofta överseendet om det skulle bli mycket på samma gång inom flera ämnen!

Cafeteria, gym samt pulsrum, närliggande fotbollsplan, stor idrottshall i skolan, rymligt, stora fönster som ger mycket ljus och lärarna av toppkvalitet är några av mina favoritsaker med skolan ;) det satsas också mycket på elevernas trivsel och vill skapa en väldigt säker miljö för alla på skolan
Elev
4 dec 2020

ekonomiare

väldigt bra skola, bra lärare och härliga människor. Dock ganska men mycket plugg men det får man brösta
Elev
25 nov 2020

Ekonomi-elev

Bra och fin skola men vissa lärare är inte så bra på att förklara. Skolmaten är för det mesta god och folk är trevliga.
Elev
23 nov 2020

Besviken

Om du enbart vill ha en skola med bra undervisning är östra bra, dock så är det extremt stressigt och några lärare är ganska dåliga. Dock om du vill ha något utöver endast undervisning är östra inte för dig. Andra skolor kör lekar och poängjakt första dagarna, vi gjorde matteprov och fick inte höra de andras namn en enda gång. Enda anledningen att jag ens hade pratat med några från min klass efter första dagen var för att vi fick en 10 minuters rast..På de andra ”lära känna” dagarna så släppte dom oss bara på en enorm strand å sa att vi fick göra vad vi ville, ingen struktur, inget engagemang och inget planerat. Alla gick då bara runt där förvirrade och när jag frågade om vi kunde göra någon aktivitet till lärarna så sa dom ba att de blev för mycket jobb och att dom trodde att vi ville ”chilla”.
Elev
21 nov 2020

Du kommer älska östra gymnasiet

Riktigt bra skola, bra lärare, fin miljö med stort ljusinsläpp, högt i tak, studiemotiverade elever o.s.v. Ångrar inte mitt gymaniseval för fem öre
Elev
10 nov 2020

Teknikare är tråkiga

Ni som går tekniklinjen här är hemska, lökiga och tråkiga och nördiga. Annars najs skola
Visar 30 av totalt 44 omdömen

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen